Service og vedligehold

Gulvarbejde

Vi har mangeårig erfaring med gulvarbejde, hvorfor vi kan sikre dig et gulv til de næste mange år, hvad enten du er til parket, laminat eller massive trægulve. Der findes mange forskellige løsninger inden for gulvbelægning: træ, klikgulv, parketgulv, massivt gulv og laminatgulv. Sidstnævnte kræver minimal vedligeholdelse. Fordelen ved trægulve er deres robuste, naturlige og behagelige overflader, som skaber rene linjer, ro og rummelighed. Uanset hvilken gulvbelægning du ønsker, kan vi hjælpe dig med den helt rigtige løsning, som passer til resten af dit hjem. Vi har erfaring med udskiftning, slibning og reparation af trægulve. Ingen opgave er for stor eller lille – og så kan vi levere løsningen til både privat og erhverv. Et nyt gulv kan lægges direkte på det gamle, men ofte får du det bedste resultat med en fuldstændig udskiftning.

Carporte og skur

Vi leverer et væld af gode og konkurrencedygtige løsninger, hvis du står og mangler en ny carport, et skur eller en tilbygning. Det er en perfekt måde at udvide huset med flere kvadratmeter – og så giver det et dejligt frirum med plads til både redskaber og f.eks. et mindre værksted. Vi bygger konstruktioner som gæstehus, redskabsskur, cykelskur, nyt vindfang, teknikrum osv. Uanset hvad du, din virksomhed, din boligforening eller lignende har brug for, kan JB BYG skabe præcis den løsning, der er brug for. Du kan til hver en tid tage kontakt til os, hvis du har forespørgsler på opgaver og projekter, som du gerne vil have realiseret.

Gipsarbejde

Vi udfører alle former for gipsarbejde: lette og bærende vægge, ydervægge, lofter, funktionsvægge og meget mere. Lofter af gips kan udføres på mange forskellige måder – alt fra helt glatte lofter til gipsplader med små huller i, som man bruger når loftet skal monteres til kip, da det giver bedre akustik.

Den største fordel ved gipsvægge er, at de er nemme at opsætte og fjerne. De er derfor skræddersyet til boliger, hvor familien har muligheden for at flytte eller fjerne væggene i takt med, at børnene bliver større og ønsker et større værelse. Det er nemt, fleksibelt og relativt billigt, at arbejde med gips. I tilfælde af yderligere malerarbejde efterfølgende er det meget håndterbart. Fordelen ved gips er lydisoleringen, som naturligvis afhænger af, hvor mange lag der er, om det er monteret på træ- eller stålskelettet og om væggen er isoleret eller ej.

Hos JB BYG er der ingen opgaver der er for store eller for små. Ring og lad os få en snak om dine ideer eller projekter. Hos os kan du trygt lade os håndtere dine opgaver. Vi er din lokale tømrer i Sabro og resten af Østjylland.

General service

Hos JB BYG udfører vi et hav af forskellige tømreropgaver. Derudover har vi et bredt netværk, der sikrer dig, at vi kan løse alt fra totalentreprise til gulvarbejde og tagrenovering professionelt – hver gang.
Har du brug for en faglig kompetent vejledning og rådgivning, står vi gerne til rådighed. Du kan enten kontakt os via mailadressen: jb.byg@hotmail.com eller på tlf. nr.: 81 81 86 86. Vi sidder klar til at hjælpe dig med dit næste projekt – fra start til slut. Vi tror på, at et tæt samarbejde under hele processen skaber det bedste resultat.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.