Tagrenovering

Tagrenovering

Vi renoverer og monterer nyt tag til dit hus, hvad enten det er montering til det gamle tag eller et helt nyt tag. Taget udgør en vigtig del af husets fremtoning, hvorfor et nyt tag er en oplagt mulighed for at give din bolig et stilmæssigt løft. Vi står også gerne til rådighed med montering af tegn-, betonteglsten-, skifer-, eternit- og ståltag. Derudover kan vi også montere tagpap med listedækning.

Flere forskellige tagløsninger

Eternittag er utroligt solidt, samtidig med at det har den fordel, at man ikke behøves et undertag. Skifertag er en elegant og stilren løsning, der udbyder rigtig meget fleksibilitet i forhold til designvalg. Tegltaget er den uden tvivl den mest udbredte tagtype i Danmark og er derudover et 100 % naturprodukt. Ståltag vejer ikke ret meget og kan derfor i de fleste tilfælde monteres direkte ovenpå dit eksisterende tag.

Vælg de rigtige tagrender

Vi leverer og monterer tagrender fra anerkendte producenter, så du er sikker på, at de holder, hvad de lover. Tagrender kan ligeledes være med til at sætte præg på din bolig og gøre den unik, de er ikke kun til for at fører vandet den rigtige retning. Vi klarer også den løbende vedligeholdelse og rengøring af tagrender og nedløbsrør, så du er sikker på, at vandet bliver ledt ordentligt væk og der ikke opstår skader og gennemtæringer som følge af vind og vejr. JB BYG er din professionelle partner i tagarbejde, så tag kontakt til os for et uforpligtende tilbud. Vi opererer i hele Østjylland fra vores base i Sabro.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.